Ikerlángok

2013.09.04 16:56

Ez egy nagyon intenzív érzés. Nehéz leírni is. Nem azért, mert megfogalmazhatatlan, hanem azért, mert szinte lehetetlen beleírni minden minőséget, amit ez képvisel. És a megfogalmazást még az is nehezíti, hogy nincsenek rá igazán szavak, még ebben a gyönyörű magyar nyelvben sem.
Hogy lehet írással átadni azt a végtelen, befogadó szeretetet, amit egy ikerláng megjelenése hoz nekünk? Megpróbálom.

Az ikerlángok témakörében kutakodtam a gugliban :) Elég nagy a képzavar .... Én úgy gondolom, az áll a legközelebb az igazsághoz, aki ezt már meg is tapasztalta.

Az alábbi sorok megírásában ezek a megtapasztalások is segítettek. A többit magam raktam hozzá.

Tedd félre a nagy Ő, meg a szerelmes ömlengések szakaszt. NEM ERRŐL FOGSZ OLVASNI.

Persze sokkal egyszerűbb lenne minden, ha CSAK szerelmes lennél. Akkor kezdenél mérlegelni - tetszik-nem tetszik, ilyen-olyan, kell-nem kell, elfogadom-elutasítom, megváltozik-megváltozom, fekete-fehér... az elvárások mezején kezdenél botorkálni és figyelni a társad. Alkotnál szabályokat - ezt kell(ene) tennem/tenned, így szeretném.... úgy lenne jó, ha.....

És jönnek az elmaradhatatlan kisebb-nagyobb játszmák, csörték és komolyabb csatározások 2 ember közt, akik már akkor megássák egy kapcsolat sírját, amikor az még csak bimbódzik. De milyen egyszerű ez, hisz ehhez vagyunk szokva. Most hogy ezt tanítják-e velünk vagy hozzuk, azt nem tudom. Folyton belehalunk, de újrakezdjük.... ugyanolyan pocsék módon, ahogy eddig. Sosem tanulunk. Mert ott vannak a hormonok meg a biológia :) Amivel nem is lenne gond, csak frankó rózsaszín ködöt varázsol körénk - eleinte. Aztán meg feloszlik, és távozik, általában akkor, amikor a legsebezhetőbb vagy. Na bakker, kifogtad :)

És megint :) Már megint.... de megint... jaaaaj megint :)

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nekem nem kellett annyit "játszanom" - úgyhogy ilyen párkapcsolati nyavalygásokkal nem fogsz találkozni a blogban :)

Szóval, ez az ikerlelkes dolog pofán vágja az embert, mert nem számít rá - mivelhogy akkor jön, amikor nem is gondolod. Okos emberek azt mondják, hogy akkor, amikor szükségetek van rá mindkettőtöknek. Hát ja :)

És hogy ki az ikerlángod, hogyan ismered meg, arról szóljon a gugli pár sora:

Az ikerláng a másik feled. Az egyetlen, aki a közös lélekdarabból törött ketté, rád és Őrá. Duálpárja mindenkinek több lehet az életében. Nagyon hasonló minőség az ikerlánghoz, de mégis más. Mert az ikerláng te vagy, a duálpár pedig egy hozzád nagyon-nagyon hasonló rezgésű lélek.Honnan lehet ezt megkülönböztetni? Elég nehéz. Egy módja van. Belenézel a szemébe, és tudod! Kétségek nélkül érzed. Míg a duálpárnál előfordul, hogy néha kicsit elbizonytalanodsz.

Az ikerlángok lehetnek egyszerű találkozások is, de többnyire valamilyen „csoda” folytán kerülnek az utadba. Olyan nyakatekert módon, amire nem is gondolnál. Lehet, hogy már százszor elmentetek egymás mellett. De ha a lelkek értettsége még nem kész a teljes befogadásra, és tanulnia, élnie kell, akkor nem látjátok meg egymást.
Egymás gondolatait írjátok le, ismered a másikat, pedig még nem is láttad. És ez nem összekeverendő a hirtelen fellángoló, jaj de lelkes vagyok, hogy itt vagy érzéssel. Megdöbbentek a hasonlóságokon, a közös érzéseken. Mintha ezer éve ismernétek egymást… mert bizony ezer éve ismeritek egymást!!

Amikor az ikerlángoddal találkozol, akkor önmagaddal találkozol. Nincs kérdés, nincs kutatás. Ismered őt, anélkül, hogy megszólalna. Belenézel a szemébe, és abban a pillanatban megfogalmazódik benned az igény. Veled akarok lenni. 

Na, de ez nem a "sima" dejóegyütt-érzés. EGÉSZ vagy közben. Amúgy meg félsz megölelni, mert azt hiszed, félreérti....:P Jó esetben nem kapcsol be az elme. De bekapcsolhat....egy kicsit, hisz a földön élünk. Utána kikapcsol automatikusan, mert itt nincs helye az Egónak, semmilyen lehetősége sincs beavatkozni.

De ha két ikerláng találkozik, akkor az elmének nincs esélye már az eseményeket megváltoztatni. Egyedül az Időt teheti bele, és itt a földön ez komoly akadályt jelent(het).Ami benne van, az itt van bennem! Ami őbenne megtalálható, az pedig én vagyok! Hogyan élhetnék Önmagam nélkül?

És itt keményen befigyel a feltétel nélküli szeretet, ami nem létezik, csak a gyerekeid iránt, mert azok belőled vannak - akárcsak az ikerpárod.

Mit hoz az ikerláng az életünkbe?
- Soha nem ismert érzéseket. Ezt csak érezni lehet, leírni nem. Milyen már az, hogy nem vagy szerelmes és ez meg sokkal jobb??? :)
- Végtelen nyugalmat és biztonságérzetet.
- Egységélményt.

- Ha az ikerláng egyik fele dolgozik magán, akkor az a másik életében is elég jelentős mértékben megjelenik (a szabad akarat, és a személyes megtapasztalási igény itt is él).

- Az ikerlángok példát mutatnak, és tanítanak. Reményt adnak az embereknek, hogy higgyenek a jóban, és vágyjanak rá.
- Itt nincs birtoklás, csak folyamatos adás.
- Kinyitja a tudatodat egy olyan tudás előtt, amiről nem is tudtad, hogy ott van. 

Kiírthatatlan nyomot hagytok egymásban, mégis önálló létezőként is tudtok élni, megmarad az egyediségetek, egyéniségetek.

Jó, mi? :) 

Amikor ültök egymás mellett és hallgattok, de eközben beszéltek a legtöbbet.

Amikor ránézel, muszáj megölelned, de nem kívánod meg közben testileg.

Amikor nem találkoztok, hiányzik, de mindig is ott van melletted/benned.

Amikor mindig pont ugyanazt érzitek és teszitek egymástól független helyen és szituációkban.

Amikor már úgy érzed, felfogtad ezt a helyzetet, akkor nem értesz semmit.

 

Szóval, ebben a boldog tudatlanságban kell tengődni egy kicsit....néhány életet valószínűleg :)

Erről még majd írok szerintem...ha tisztul a kép.