Ikerlángok fejlődése - saját élmény

2013.10.04 18:15

Az ikerlángok fejlődése - saját megélés alapján

1. rész – FELISMERÉS ÉS RÁHANGOLÓDÁS

Azonnal érezhető/látható szál alakul. Kapcsolódnak. A tekintetből lehet felismerni. Nagyon erős mély érzések jönnek elő, déja vue érzéssel és szűnni nem akaró „ vele lenni” élménnyel. Maga a találkozás akkor történik meg, amikor már mindketten elérik azt a lelki (spirituális) fejlettségi szintet, hogy közösen dolgozzanak, fejlődjenek tovább.

Ha elkezdenek beszélgetni, többnyire gondolatban futnak a legfontosabb információk. Keveset beszélnek, de az nagyon intenzív. Az egész együttlét intenzív. Sokszor szakítják meg a beszélgetést „csendes percek”, amikor nem beszélnek szavakkal egymáshoz, de kapcsolódnak. A szívcsakra és a felsőbb csakrák nyílnak ki erőteljesen, és azokon keresztül információt cserélnek. Ezek olyan energiaminták, amelyek már mindkét félnél megvannak, de eddig nem jöttek a felszínre, nem beszéltek róla mással, még önmagukkal sem.

Ezek az energiacsomagok a Tiszta Szeretetből fakadnak. Nagyon erősek, tiszták és finomak. Ilyenkor összefonódik a két lélekrész. Ez az állapot boldogsággal tölt el, nyugalommal és teljes biztonságérzettel. Szűnni nem akaró csodálatos érzés ez. Testi kapcsolat „hagyományos” értelemben nincs és igény sincs rá. Hosszú ölelésekben, beszélgetésekben nyilvánul meg személyesen a kapcsolódás. Egy ölelés alkalmával pl. olyan erősen kapcsolódnak egymás szívcsakrájához, hogy különböző testi tüneteket produkálnak: szédülés, időzavar, testen kívüliség érzése, a szívcsakra tájékán érezhető erős forgó mozgás és áramlás. Ha elég hosszú ideig tart egy ölelés, megtörténhet a lélekösszefonódás. Téves elképzelés, hogy a két lélekrész csakis szexuális úton egyesülhet…viszont nem kizárható.

Nem személyes kommunikáció esetén hasonló az energiacsere, de nem olyan intenzív. Maga a kapcsolódás nem feltétlen igényel személyes jelenlétet, elég, ha a szívcsakrából erős áramlással távban is érintkeznek.

Az információcsere és a jelenlét intenzitásától függően elérkeznek ahhoz a ponthoz, hogy már „testvérek”. Mindvégig áthatja az együttlétet a tiszta érzelem, a szeretet, az őszinteség. Hiányzik a megfelelni vágyás, gyakoriak a spontán reakciók, semmi nem tervszerű és előre meghatározott.

Az ikerlángok találkozása nem mindkét fél számára ad egyértelmű jelzést. Ha az ikerláng-kapcsolat első állomása és fejlesztendő feladata maga a kapcsolat létrejötte, akkor először az egyik fél részéről jelenik meg a felismerés. Ez érvényes abban az esetben is, ha az egyik lélekrész karmájában benne van ez a feladat (pl. türelem gyakorlása). Feladatuk nem mindig világos és egyértelmű. Energiájukat, jelenlétüket először a megfigyeléssel, ráhangolódással kötik le, nincsenek konkrét terveik, kapcsolódásukat a spontán reakciók jellemzik. Nem terveznek előre, élik a jelen pillanatot, figyelik egymás reakcióit. Minden érzékszervük bekapcsolódik a ráhangolódás idején. Eleinte látszólag nem különbözik egy szokványos párkapcsolat indulásától, viszont teljesen hiányzik belőle az Egó hangja. Be sem kapcsol. Nincsenek elvárások, szabályok és előjátszmák.

Optimális esetben nem borítanak fel már fennálló lélekkapcsolatokat, nem ez a céljuk. Előfordul, hogy nehezen boldogulnak a világgal, mert nem fogadják el őket ikerlángként olyan egyszerűen. Ennek az az oka, hogy a külvilág szemében két teljesen különböző ember jelenik meg (férfi és nő) – akiknek látszólag semmi közös tulajdonságuk sincs, harmonikus párkapcsolatban élnek a saját párjukkal, nagy korkülönbség van köztük, esetleg külső megjelenésben, életmódban is szöges ellentétei egymásnak. Gyakran még egymásnak sem tetszenek :) Nem biztos, hogy minden pont közös – más lehet az érdeklődés, temperamentum, jellem, - mégis azonos vonalon halad a fejlődésük. Céljuk, hogy együtt emeljék egymást egy magasabb szintre, anélkül, hogy közben a saját személyiségük, életük gyökeres változáson menne keresztül. Maradnak a régi formák, családi kötelékek, hobbi, érdeklődés, de létrejönnek új energiaminták, amelyekkel csak ketten tudnak dolgozni a saját felemelkedésük érdekében. Mivel ugyanarról a lélekről van szó, ezen a szinten (lelki síkon) haladnak tovább. Ugyanaz a Forrásuk.

Egy ikerláng-kapcsolat a hétköznapi életben nem jár feltétlen látványos változással a külvilág felé: kapcsolatuk lényege, hogy mindkettőjük fejlődését szolgálja, külső tényezők nem tudják befolyásolni.

Ha már egymásra találtak, nem múlik el: a folyamat nem visszafordítható. Útjuk nem mentes a zökkenőktől és bizony türelmet, megértést és időt igényel mindkettőjüktől. Fontos, hogy a fizikai időt ne tegyük bele a fejlődés idejébe, mert ezen a vonalon nem értelmezhető a kapcsolat.

Amikor a közös élmények által összekapcsolódnak, és ezek a pozitív közös élmények többször is megismétlődnek, kialakul az ikerláng-kapcsolat első szála. Ez egy nyugodt, már nem felfokozott hiányérzetet sugárzó lelkiállapot.

Továbbra sincsenek elvárások, megfelelések, önálló igények. Ez egy nyugalmi állapot.